Saturday, February 26, 2011

Maher Zain Live In Concert

Schedule n3 ...


26/02/2011 (Sabtu) - Malam ni Maher Zain buat konsert di  di Stadium Malawati, Shah Alam, Selangor. Mummy bukanlah peminat fanatik dia, tapi suka gak dengar lagu2 dia especially time drive. Rasa cam relax dan tenang je. Company bagi semua staff kat opis Mummy tiket free untuk tengok konsert ni. Kalau yang dah kahwin dan beranak pinak akan dapat tiket ikut jumlah ahli keluarga, klu yang single boleh dapat maksimum 3 tiket (untuk bawak parents). Nampaknya memang tak ada rezeki Mummy nak tengok Maher Zain secara life la.

Jom layan Maher Zain nyanyi Insyallah dalam versi Melayu...


1 comment:

  1. Huiii anak2 saya cukup suka maher zain..setiap kali masuk kereta, x de cd lain yang didgr...kalau lah cd tu dapat bersuara....tentu dia csksp.."dah la dah la..penat!!!"

    ReplyDelete