Tuesday, February 15, 2011

MAJLIS DOA SELAMAT & BIRTHDAY PARTY 2011 - PART VI

behind d scene lagi ...

PARTY PACK
Party pack untuk kanak2 dan door gift untuk adult ni Mummy start 2 weeks before the day. Yang lamanya nak buat oreo choc. So balik kerja Mummy buat sikit2... lastnya siap gak.  Bab nak bungkus2 tu awal2 anak2 rajinlah tolong, tapi sekejap jer pas tu dia orang dah bosan.... sabar je la.. so tinggal Mummy & bibik yang buat kerja. Apa ada dalam party pack, alah jajan2 biasa kesukaan anak2 la. Untuk door gift Mummy bagi mug, choc cupcake dan oreo choc je.

Jajan jajan sapa nak jajan?


Rajinnye Dania tolong bibik...


 
Tolong sekejap je tapi upah yang lebih

 
Lolipop & puding jelly


 
Caramel stick & M&M


 
Apollo wafer & Mr Teddy choc biscuit


 
Mimi dan special oreo choc with edible image...(image tu made from sugar paper so boleh dimakan yer)
 
Oreo choc for all ... kalau ada yang nak order klik di sini


DOOR GIFT

Untuk emak2 dan bapak2 Mummy sediakan ole2 simple untuk dia orang. Sebagai penghargaan dan tanda terima kasih kerana sudi datang ke majlis Mummy.
Doorgift untuk tetamu dewasa


Mug


Choc cuppies


Oreo choc


Close-up sikit ... photo family edible image 

Baking2 xtvt...

Sebahagian kek yang dah siap

Carrot walnut

Choc cake 

Kek Pelangi Petang

Bluberry & oren poppyseed muffin 

Pelangi petang yang dah siap dipack untuk saudara-mara ku

Choc muffin

2 comments:

  1. Ores Choc tu cantik....suka tengok...

    ReplyDelete
  2. mamamiraki, mmg cantik tp aku tak suka, aku lagi suka kek pelangi daaaa...

    ReplyDelete