Thursday, February 24, 2011

Adam Danish - Pre-birthday celebration

Hari ni Mummy buat pre-birthday celebration untuk Adam Danish, birthday dia is on Sunday, 27 Februari 2011, tak apa la ye Danish kita sambut awal sikit.

Kek bday Danish pun Mummy beli je kat 'resepi rahsia' ... jemu makan kek kali ni Mummy pilih brownies walnut


Sedia untuk ditiup


Happy 8th Birthday Adam Danish


Mummy & Danish


Daddy & Danish


Daddy & anak2


Turn Mummy pulak gambar ngan anak2


Happy family forever


Potong Danish jangan tak potong 


Bersama Makcik Lia


Mummy & Danish lagi...


Hadiah yang masuk dalam wishlist dia... monopoly


Lepas tiup2 lilin dan makan kek, kami bawak anak2 makan kat Ice Room.

2 comments:

  1. la sambut ari jadi lagi ke, napa tak ajak aku, leh tolong habiskan kek tu

    ReplyDelete
  2. tu la tu... punye la besar beli brownies tuh... cedappnyer...

    ReplyDelete