Tuesday, February 1, 2011

TQ Daddy!

Masa bday Mummy last Thursday tu Daddy outstation Penang, Kedah dan Langkawi dan semalam baru balik. So semalam dapat belated birthday present dari Daddy.

Belated bday present dari Daddy...


TQ Daddy.... luv u so muchhhhhhh


Cam tau2 jer perfume Mummy dah nak habis...

4 comments:

  1. Yg kat beg kuning tu barang kemas kan .Tah brapa kilo wan beli tu.main ambik2 je...

    ReplyDelete
  2. Best kan bila dpt something suprise... rasa mcm disayangi je.

    ReplyDelete
  3. Suami Mithali tu.
    Happy Birthday MG

    ReplyDelete
  4. Mama Janet - Barang kemas ada dalam 4-5 genggam je dalam tu... ya la tu.... hahah

    MMirror - Betul tu... bila dapat hadiah mmg best, walau benda tu kit aboleh beli sendiri, tp klu org bagi rasa lain macam sikit... hehehe

    MSom - Alhamdulillah... amin.

    ReplyDelete