Friday, February 25, 2011

Jalan2 cari makan di Ice Room

Malam tadi lepas tiup2 lilin dan potong kek untuk Danih, kami bawak anak2 keluar makan kat Ice Room. Dah lama nak pegi Ice Room tapi tak pergi2... tiap2 hari lalu depan Ice Room masa nak pegi kerja, warna hijau striking memang rasa sangat2 fresh dan menyegar especially kalau lalu kedai tu waktu panas tengah2hari, rasa cam nak makan je dinding kedai tu... hahaha

Ice Room di waktu malam


Menu yang berbagai ... buakn setakat ice cream je ye, ada western, malah & chinese food


Budak2 yang teruja tengok gambar2 ice cream kat dinding


Yang ni bagussssssssss


Duta ice room yang baru


3 jenis ice cream yang diorder... saiz mangkuk ice cream ni adalah XXL yer... satu mangkuk boleh makan 2-3 orang... unless hantu ice cream yang makan....hahahah


Manggo smoothies, apple juice (yg dah teroksida... x cun dah warna dia), fresh orange & strawberry smoothies. Manggo & strawberry smoothies itu tersangatttttttttttt2 sedapppppp


Spaghetti bolognese untuk Danny & Danish


Mee apa ntah untuk Mak Su

Nasi goreng special untuk Daddy - sodappppppppp


Nasi goreng kampung untuk Mummy & Makcik


Chicken poridge untuk Dania


Mummy dan SIL, Kamalia


Daniel & Maksu


Dania ni beria2 jer tengok menu...


Kenapa anak Mummy termenung ni? Pening nak fikir menu ke?

Danny & strawberry smoothies


Sedapnyeeeeeeee


Pusing2 makan spageeti


Jangan jeling2...


Nak satu lagiiiiiiiiiiii





Besarnya mangkuk bubur Dania

1 comment:

  1. dalam banyak2 menu tu yang aku terbekenan nasi goreng special tu kut cam sedap aja..... Gee , kalau tak jadi bangi vilage kat ice room pun ok la ye.. janji tauuu....[ eh eh cam ceta lawak som lak]
    si Dania tu bukak mulut dah nak sama beso ngan mangkok bubur tu... tak yah guna sudu la Dania, diseropot aja cam mummy makan dulu masa kecik2...

    ReplyDelete