Monday, February 14, 2011

MAJLIS DOA SELAMAT & BIRTHDAY PARTY 2011 - PART II

Sesi posing2 dengan adik beradik Mummy... kami ni memang pantang nampak camera, sebenarnya dulu2 banyak offer nak jadi  model saja je kami tak nak... klu tak ramai la model2 yang tak boleh cari makan...


Tuan punye blog menunggu ketibaan tetamu VVIP (bagi Mummy semua tetamu adalah VVIP)... so kalau nak rasa jadi VVIP datanglah rumah Mummy...heheh

Ketibaan tetamu dala acara red carpet.... heheh

Mama Janet & pasangan disambut oleh YB Bukit Mutiara. Ada tembikai dari ladang tu... manissssssss

Kak Mah & family dari Klang


Kak Kay & family dari Cheras disambut oleh Mama Janet


Ayien & Ariel... sedondon sehati berdansa...


Datin S.. dah terlepas ke dapor... tak sempat nak snap gambar dia masa masuk...heheh... yg tak ada gambar masa redcarpet tu maknanya masa tu Mummy tak perasan la ketibaan uols yer..


Cam sedondon je la pulak Mummy ngan Mama Miraki ni kan!

Terasa cam Mummy ni adik dan Mama Miraki kakak la pulak...(MMiraki jangan la mare yer...dah itu yang Mummy rasa...hahaha)

Kuih lapis hijau hitam ... tapikan sebenarnya baju Mummy & MMiraki tu hijau tua... apasal jadi biru pulak yer.. ni mesti kamera cap itek ni (kamera ni lagi low class dari cap ayam...heheh)


Mummy ngan Mama Janet.... agak2 korang kan Mama Janet tu tutup mulut sebab nak posing sopan atau nak show-of yang melilau2 kat tangan tu yer.... heheheh


Kak Mah, Mummy, Kak Kay, Datin S dan Mama Miraki


Kak Mah, Mama Miraki, Kakak Kay & Som

Mummy & adik ipar Mummy... si mak buyung Kamalia

 
Kuiz untuk hari ni... antara 3 mak dara kat atas tu, siapa sebenarnya yang mak buyung??? Tarikh tutup hantar jawapan 30/2/2011... hadiah menarik disediakan

Tengah makan pun nak posing gak... memang parah la dia orang ni...


Anak saudara Mummy, Ayu & Iwan dan cucu Mummy si Echa

Mak Lang (mak saudara Daddy), adik2 ipar Mummy, Kamalia dan Kamaliza dan kakak ipar Mummy, Kak Nah

Mummy & YB Bukit Mutiara


 
YB Bukit Mutiara dan pasangan (yg hampir nak terlelap ...)

Ida, jiran lama di Nilai


Lagi soalan kuiz... kenapa Abg Enal tutup dahi? Hantar jawapan ke 019-272772727. Hadiah menarik disediakan...


Cam muka emak kan?

Ayu & Ayien


We're cousins - Ika & Lisa


We're cousins... Hafeez & Arif


Ariel & Ayien tengah bagi motivasi kat Hafeez


Som cam bercita2 nak menambah umat jer... go ahead Som, Aliya pun dah besar.... ahhaha


Sembang time...


Apalah yang digossipkan Mama Janet & Kak Kay tu?

Si Sophie, anak jiran depan rumah Mummy jadi rebutan MMiraki & MJanet. Budak2 memang sangat2 sporting dan petang2 kerap dtg rumah Mummy dengan kakak dia Sara.

Part III akan menyusul... tungguuuuuuuuuuu

1 comment:

  1. Sadis betul kalau masa lalu kat red carpet tu kita tak bawak buah tangan.Tuan rumah ambik gambo sbb nak jadikan bahan bukti.....hehehe

    Mama miraki..udah2 le tu pakai jubah.Kalau suami sendiri pun gilapen lg ler orang lain.BESAR PUNYA..

    ReplyDelete