Saturday, February 4, 2012

Reko Rabbit Park

Pagi tadi masa Mummy tengah bersilat masak kat dapor, daddy bawak anak2 ke rabbit park. Dekat je rabbit park tu dengan rumah mummy. Mummy suruh Daniel bawak camera dan ambik gambar2 so ni semua hasil gambaryang dia orang ambiklah. Kesiankan Mummy kena tinggal huhuhu






Mana lagi comel, rabbit tu ke saya?


Muka tension dan menangis sebab takut kena kejar arnab


Dah berani bagi makan rabbit...








Mummy tengah fikir dan buat timbang kati ni,  si Daniel & Danish kata  untuk birthday dia orang tahun ni dia orang nak arnab sorang seekor, tak tau la nak belikan ke tidak. Masa kecik tu memang nampak comel tapi bila dah besar tu dia dah start makan banyak dan ber*k pun banyak gak...

3 comments:

  1. kalau nak beli yang warna putih.comel..comel..comel

    ReplyDelete
  2. tak yah ler...dari pengamatan..anak2 ko dan aku memang ak boleh bela binatang..hbais mati kering biantang tu...cam iki n ika bela hamster...letak kat luar rumah..lastu dah tinggal tulang je hamster tu ,mati kering

    ReplyDelete
  3. Cam kat rumah kakak Tanty kat Cheras dari 3 ekor dah jadi berbelas-belas ekor. Tu rumah conner lot ada ruangan luas untuk buat taman arnab.

    ReplyDelete