Monday, February 27, 2012

♥♥♥♥ Happy Birthday Adam Danish ♥♥♥♥

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
HAPPY 9th BIRTHDAY 
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


27/02/2012 (Isnin) - Hari ni anak kedua Mummy, Adam Danish a.k.a Angah menyambut ulangtahunnya yang ke-9. Mummy dan Daddy berdoa semoga Danish dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, menjadi insan yang berjaya, diberikan kesihatan yang baik dan menjadi anak yang soleh. Jangan lupa solat ya.


Tak tau lagi nak sambut bday dia ni kat mana. Kalau suruh anak2 yang pilih sure dia orang nak ke IceRoom je...emmmm cam bosan la pulak...hihih. Tak pe la anak2, Mummy follow je....


Gambar terkini Danish.... ambik pagi tadi sebelum dia ke sekolah agama 


Jom layan gambar2 Danish masa bday dia yang lepas2...


Danish - 8 Years old (pre-celebration on 24/02/2011... masa 27/2 tu Mummy dan Daddy ada di Istanbul)


Danish - 7 Years Old


Danish - 6 Years Old


Danish - 4 Years Old

Danish - 3 Years Old

Gambar masa 1st and 2nd birthday tak de softcopy pulak. Tak berapa rajin nak scan..hihih

Danish nak bagi goodies bag kat classmate dia. Mummy cakap tunggu masa birthday party nanti baru bagi goodies bagi tapi dia nak gak bagi sebab dia kata nanti kawan2 tak semua datang rumah. So layan je la permintaan anak. So pagi2 semalam Mummy dah buat choc cuppies. Petang semalam beli jajan2 sikit.

Rajin la dia nak menolong

Goodies bag budget...hihih

45 bag untuk kawan sekelas


Next celebration :
25 March - Dania's bday
11 May - Our 14th anniversary
26 May - Dafiy's bday
26 July - Daddy's bday

3 comments:

  1. Happy birthday Danish..
    Baya Qistina rupa2nya..

    Bungkus goodies mmg memenatkan... Klu ada yg menolong mmg meringankan.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir ADAM DANISH yang ke sembilan.
    Semoga Allah sentiasa melindungi Adam Danish.

    ReplyDelete