Monday, February 13, 2012

Sambutan Maulidul Rasul

Assalammualaikum.... selamat berkerja semula pada yang bekerja... jangan nak blues2 yer.... Pagi semalam Mummy pergi ke sambutan maulidul rasul kat surau area Mummy. Program start pukul 10.30am. Daniel dan Danish pergi awal sebab dia orang ada ambik bahagian.

Ok dah ready nak pegi...


Kita nak ikut emak kita gak

Daniel & Danish ambik bahagian dalam marhaban, nasyid dan hafazan ayat-ayat lazim


Teringat masa kecik2 ikut marhaban keliling kampung time hari raya

Daniel ,  Danish dan kawan2 sedang bernasyid... yang ni acara mengejut so few hours before majlis  baru dia orang praktis...

Yang pakai baju maroon tu kumpulan marhaban yang dijemput khas. Kumpulan marhaban ni juara beberapa kali pertandingan marhaban dan berzanji peringkat Wilayah Persekutuan. Memang sedap beutl suara dia orang mengalunkan bacaan berzanji dan marhaban


Sama tapi tak serupa...

Jiran Mummy, Kak Pah a.k.a Nanny Vogue


Jangan jeling2 nanti juling....


Semua diam... imam muda nak hafal doa ni


Ala kacang jer... kejap je Dafiy dha hafal


Yeyeyeye...dah hafal dapat upah

1 comment:

  1. Alhamdulillah
    Subhanallah
    Allahu Akbar
    Allahumma soli ala SAIDINA mUHAMMAD

    ReplyDelete