Thursday, February 9, 2012

Emmer Daniel's 10th Birthday - Cake of the day

Request dari Danny dia nak cheese cake untuk birthday... tapikan disebabkan Mummy ni cuma suka makan choc cake, dan pada masa yang sama nak gak penuhi permintaan si Danny, Mummy combina chocolate dan cheese cake...jadilah Chocolate Lapis Cheesecake. Mummy buat versi kukus jer.... sejak ada steame rbaru ni asyik nak mengukus jer.....hihihi


Ni la rupa paras chocolate lapis cheese cake untuk Danny yang tak seberapa. Mummy tak berapa nak rajin buat buttercream so Mummy letak choc finger keliling cake dan biskut bunga warna-warni atas cake je (favourite masa Mummy kecik2)













Anak dara ni dah cakap awal2 birthday dia nanti dia nak cake princess ....huhu.... 

Eh apasal ada 11 lilin la pulak...hihihi....oooo kat lilin yang bertulis Happy Birthday tu Daddy nyalakan juga rupanya

Gembira bila dapat melihat anak2 gembira

Tumpang tiup liling kat kek Along.. birthday Dafiy lambat lagi lah sayang


Harap2 bila masing2 dah dewasa dia orang masih tetap rapat dan mesra dan selalu berkumpul adik beradik


Permata hati

Ni la rupa paras choc lapis cheesecake Mummy. Bila makan anak2 korek ambik cheese layer so Mummy la kena habiskan lapisan choc tu....



2 comments:

  1. along yg debab.. geram kat pipi tu..
    riben kek tu leh makan tak? haha..
    bile potong nampak sedap lak..

    ReplyDelete