Monday, February 20, 2012

Parang oh parang

Weekdays tapi tetap dengan N3 makan2...hihihi...sorrylah Kiah ooi nak buat camana dah hobi Mummy ni kan masak2 dan makan2

Bekalan untuk lunch hari ni...

Telor masin lagi....

Lauk dan sayur 2-in-1. Ikan parang masak lemak pedas campur ngan terung. Nak lagi sedap patut letak nenas, tapi dah darurat nenas tak ada Mummy ganti je dengan terung. Masakan style ni mak Mummy selalu buat sekarang ni pun Mummy kerap masak style dulu.

Sekarang ni dalam mood rajin bawka bekal ke opis. Dah alang2 tiap pagi Mummy masak untuk anak2, baik Mummy bawak bekal sekali. Tengahari nanti tak payah nak susah2 keluar pegi lunch. Betul tak? Betul betul betul....

1 comment:

  1. sampai 2 keping bwk ikan.de org tumpang ke..hihihi

    ReplyDelete