Wednesday, December 7, 2011

Johor Premium Outlets - Shop til u drop

Ketinggalan zaman betul la Mummy ni, Mummy baru je tahu yang Johor Premium Outlets dah dibuka 2 Dis yang lalu, Kalau Mummy tau dah buka sure Mummy terjah masa gi ke rumah abang Mummy di Kulaidelphia last weekend. Tapi grand opening dia 11 Dis 2011 ni.




Lepas ni x payah la nak order handbag ke perfume on9 or kirim kat kawan2 yang duduk kat obersea lagi. Cakap je nak brand apa Burberry, Canali, Coach, Ermenegildo Zegna, Gap, Guess, Lacoste, Michael Kors, Nike, Oroton, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Tumi, Adidas, Armani dan banyak la lagi semua ada.


Ni senarai kedai yang ada kat situ. Rasa2 krismas nanti Mummy cam nak buat terjahan ke sana je.... tengok le nanti manalah tau kut2 Santa Clause tabur duit depan rumah lebih boleh le terjah.

8 comments:

  1. jom kita terjah beramai2....kat mana lokasi yang lebih tepat yea...

    ReplyDelete
  2. MMiraki - ni full address dia
    Johor Premium Outlets
    Jalan Premium Outlets
    Indahpura 81000 Kulaijaya
    Johor Darul Takzim

    si Yin mesti tau la mana lokasi dia... kita terjah rumah Yin lagi sekali la...hehe

    ReplyDelete
  3. Ha tu la... tak tanya2 kita.. (cewah.. padahal MM pun tau dari blog Kelly).

    ReplyDelete
  4. ooooo mesti Yin dah borong macam2 tu kat situ...entah2 dia belikan kita perfume sorang sebotol ngan sorang sebiji handbag kot...

    ReplyDelete
  5. tak jengah lagi Jhr Premium Outlet ni. Padahal duduk kulai.Katanya ada sales sempena pembukaan :)

    ReplyDelete
  6. takat bawak RM200 gi Johor Premium Outlet..dapat selai sapu tangan jea....tu outlet untuk gol bangsawan..untuk kita Pasar Larkin dah lea...

    ReplyDelete
  7. wahh gi pasar larkin tu banyak dapat tu....hehehhehehe

    ReplyDelete
  8. Jom singgah kat rumah aku lagi...aku baru 2 X gi ... sekali nak survey dapat dompet forcil yg kedua dapat jajan crepe yg berbaris nak dapat.

    ReplyDelete