Wednesday, December 28, 2011

4D3N : Homestay Hj Omar (Part 12) ... Abis dah...

Candid dan tak berapa candid sana sini...


Cak...


Dating bawah pokok rambutan


Korang ni dah ala2 Mummy jarum  la...


Gedik2 3 beradik...


Duduk ala2 wanita melayu terakhir wajib ada....


Tiba2 ada asap putih berkepul2 dan tanpa disangka2 muncul seorang wanita cantik duduk di pokok kelapa....


Selepas itu muncul pula si gagah perkasa...kikikiki


LOVE yang tak menjadi... 


Tangga berbagai guna...


Suka sangat suasana cam ni... 


Kalau cuti seminggu kat kampung rasanya tak de sehelai daun pun bawah pokok rambutan ni...


2 kampung girls ... Dania & Alia


Yin tau dah kenapa Mummy suka gambar dengan dia...kikiki


Korang ingat kalau kat rumah sendiri nak ke anak2 ni tolong masak.... hampeh


Orang lain sibuk goreng ayam si Danish ni  sibuk layan iPad je


Kasi fokus sikit brother


Manusia tanpa kepala...


Bakar jangan tak bakar

Kepala berasap tu!!!


Kelapa2 yang menjadi mangsa ketajaman parang yang baru dibeli


Mummy tak tau la apa yang dia orang ni main. Teka nombor pas tu ada yang kena jentik la pulak. Sampai ada gak la yang menanggis2 sebab kena jentik kuat sangat.


Apa pandang2 ada hutang ke?


Siti naik kuda


Pokok ko jangan tumbang yer, Mummy bukan berat pun... tak sampai 1 tan lagi pun

Oklah uols ni n3 terakhir untuk percutian Mummy ke obersea kampung halaman sendiri. Mungkin bagi uols biasa2 je tapi bagi Mummy dapat berkumpul dengan sanak saudara di rumah pusaka peninggalan emah dan abah adalah sangat2 tidak ternilai harganya, orang kampung Mummy kata 'priceless moment'.... harap2 cuti raya cina nanti boleh balik kampung lagi.

4 comments:

  1. gambo Yin yg dgn ko nampak cam kelimis gitu..kdg2 nmpk bunges2.

    Si Dania tu terkangkang2 kat batang kelapa dh cam tarzan

    ReplyDelete
  2. Utk Dua hari tiga malam berapa bayaran yang dikenakan oleh Homestay Hj Omar ni?

    ReplyDelete
  3. MSom -..hhahahaha harga homestay ikut pakej tu...nak dgn pakej makan minum ke..pakej tebang pokok kelapa ke,pakej jalan gi beli kopi PS ke...hehehehe...saja je lah gurau

    ReplyDelete
  4. Kak Gee nampak kurus sangat lately ni and same goes to your husband selepas dia sakit hari tu.

    ReplyDelete