Tuesday, December 27, 2011

4D3N : Homestay Hj Omar (Part 6)

Hihihi dah masuk Part 6 rupanya....korang dah boring ke? Ada lagi 10 parts ni...layan je la labuuuuu


Janji dengan pihak perempuan rombongan cik kiah akan sampai dalam pukul 2 tapi baru pukul 1.15 dah sampai so we all transit di IKS Simpang Renggam dulu, ada yang solat ada yang  sibuk beli kerepek2..


Rumah yang nak dituju dekat je dari sini...dalam 5 minit

Mama Miraki di depan kedai perusahannya...

Ceria dihari raya

Me & Datin S

Anak2 yang kebosanan....

Tak kira tempat ....

Aku dan si paddle pop

Bila larut malammmmmm...tara kucha tara kucha...

Isteri2 sibuk posing2 si suami gebang2 sambil 'membakar' diri....hihih

Mama Janet ni asyik tunjuk gelang je la...

Kak Mah dan Datin S

Anak dara Kak Kay dah sama besar ngan Mummy... Ika ni sabotaj betul la orang nak bergambar

Alaha cucu nenek...bam2 nye si Ayna ni...lenguh tau Mak Long dokong tu

Budak ni gatal kaki nak mainkat lopak air ni je..


Berbagi gula2..satu untuk kakak satu untuk Dafiy


Banyak tester disediakan... boleh rasa sampai kenyang ye....

Anda diberikan masa 45 minit untuk memenuhkan bakul itu...

Apasal buat muka cam tu Mama Miraki?

Cukup ke tu Kak Long???

YB Bukit Mutiara ni wajahnya agak exclusive so ada beberapa kebing je bukan cam Kak Kay tu bersepah2 gambar dia....hihihi

Sedondon kan Mummy ngan abang Mummy ni

My happy family... masa ni si Daniel dah masuk dalam kereta...

Ok semua dah sampai waktu, cukup2 la beli kerepek2 tu...jom kita pergi berbalas pantun....

2 comments:

  1. pening org tenguk gelagat kita.asyik begambo je kat mana2

    ReplyDelete
  2. dah jadi hobby le mama janet, nak wat cam ne...kalau dulu camera pakai filem tak leh amik gambar sesuka hati je, nanti kehabisan filem,,

    ReplyDelete