Saturday, December 31, 2011

Y.E.S

Hasil terjahan ke butik Ariani tengahari semalam. Sales sepatutnya habis 29 Disember 2011, tup2 dapat SMS bagitau sales dilanjutkan hingga 2 Jan 2012. Orang gila beli beli intan belian dan bag Mummy setakat gila beli tudung je la...hihihi. Tudung2 tu semua untuk gi kerja di tahun 2012... tak kan hari2 nak pakai tudung sama, tudung kenalah sedondon dengan baju... kalau kerja ada uniform tak perlulah tudung banyak2.

p/s Kak Kay... tudung pink awak yang minggu lepas beli tu, masa sales ni tak sampai RM50 pun...

4 comments:

  1. Sib baik Mummy cerita psl tudung Ariani.. baru teringat member kad kita tah letak kat mana la itu ari.. baru teringat nk cari.

    ReplyDelete
  2. MMirror - Sales Arini kali ni x perlu bawak member card.

    ReplyDelete
  3. gee, bak balik baki duit aku tu, aku nak rega 50 je..
    gee jual kat aku mana2 tudung tu yg pendek cam ko pakai ari tu ye...

    ReplyDelete
  4. member kad i pun MIL i pinjam ler aritu.ala, rugi ler

    ReplyDelete