Thursday, December 8, 2011

Dania's Graduation Day

N3 yang agak basi juga la... nak buat camana supermom busy la...3hb Dis 2011 yang lepas Smart Reader tempat Dania & Dafiy buat Concert & Student Appreciation Day 2011. Majlis start kul 11.30am tapi anak2 nak kena sampai awal sebab cikgu nak make-up dan dress-up. So kul 10.30 Mummy keluar rumah dan samapi dalam kul10.45am, parent dah ramai dan nak parking pun susah gak la. Cam tahun lepas event tahun ni pun buat di ESSET KWSP. Nasib baik lokasi dekat je dengan rumah Mummy.


Dafiy demam so dia tak dapat nak participate dalam persembahan tarian. Dania je la yang akan perform.


Posing2 gedix sebelum ke concert


Danish sempat posing dengan Super Tots mascot SmartReader

Posing2 gak before acara start


Super Tots on the stage

Salah satu persembahan anak2 SmartReader... Chicken Dance... Dafiy sepautnya performance dance I like to move it... Dania joint hindi dance...


My little hero yang tak sihat


Danish dah berani pakai jeans selepas kena putong anu...


Terpampang besar gambar anak2 yang grad....


Kesian muka orang tak sihat... mata layu je

Tengok tu Dafiy sepatutnya naik stage untuk ambik hadiah Best Achivement Award untuk category umur 3-4 tahun. Tapi sebab dia demam tak dapat nak naik stage.


Cakkkkkkkk


Syok sendiri lagi....


Ibu bapa tunggu sampai penutup majlis baru bersurai...

Wah anak Mummy dah grad la.. dah boleh apply kerja ni....hahahah

Anak dara Mummy ni tak suka bersolek, selalu setakat sapu bedak je...tapi bila teacher dia solekkan dia diam je... 


Cap ibu dan anak


Dania dan jiran Mummy Afidah dan anaknya Harith Isaac yang sama kelas dengan Dafiy

So next year tinggal Dafiy sorang je gi tadika, harap2 dia tak menanggis la.

No comments:

Post a Comment