Wednesday, December 28, 2011

4D3N : Homestay Hj Omar (Part 8)

Jom layang barang2 hantaran yang dihantar dan diterima....


11 hantaran dari pihak lelaki

50 kuntum choc roses dihias indah menjadi flower buquet 
bunga


Homemade choc box and choc praline
coklat



Hantaran dari pihak perempuan



Behind the scene....


Nak order ke hasil tangan Mummy ni?

Bunga tu yang cun ke orang yang pakai bau jalur lagi cun???

Mummy tukar profesion kejap jadi part time buat gubahan hantaran

Kita dua orang je buat kan Kak Kay...yang lain tolong tengok je...

Si Dania sampai terlelap2 tolong Mummy siapkan bunga telor, si Mama Miraki tu tolong tengok je

Yang tudung biru tu pun tukang tengok gak

Iklan dan segmen tajaan sekejap yer...Untuk dua barang hantaran ni kut ada sesiapa yang berkenan boleh le order di Mummy Gee's Choc....hihihi... harga murah2 je...tema waran ikut suka uols la...

Choc love box yang besar dan choc praline.. kotak2 sekali boleh makan...warna tema ikut pilihan korang...

50 pcs choc rose digubah menjadi bakul bunga yang menarik... tak payah tunggu nak bertunang or kahwin, bagi hadiah birthday kat awek, isteri dan ibu pun sangat2 sesuai... bagi bunga boleh pandang dan cium je, bagi choc ni boleh makan lagi.... harga bergantung pada bilangan kuntuman choc rose tu

Me & Dania

Banyak lagi nak cerita ni.... n3 kali ni memang khas untuk suku sakat Mummy so untuk pembaca2 luar (kalau ada) tu maaf je la ye... memang n3 penuh dengan gambar2 Mummy dan family Mummy... sure ada menyampah kan... tapi kan kalau uols nak menyampah pun ada ke Mummy kisah....hihihihi


3 comments:

  1. bunga pohor tu diterbangkan khas dari Bandar Baru Bukit Gambir ye...

    ReplyDelete
  2. penat 2 hari ni duduk depan PC aje tau

    ReplyDelete
  3. Sory la mama janet lupa nak promote bunga telor sponser dari ko, apa2 pun tq2..
    mamamiraki, ingat ko je yang penat aku pun penat tau nak baca nak komen...hehehe

    ReplyDelete