Wednesday, August 17, 2011

Iftar @ PICC



Ahad lepas opis Mummy buat majlis buka puasa untuk staff and family dan juga customers. Lokasi berbuka di PICC.


Comel anak Mummy pakai baju kurung ...hehehe. Ala2 wanita melayu terakhir la pulak....hahahah


Pemandangan dari PICC


Daniel & Danish... q nak ambik nasi arab


Anak dara Mummy Daddy...alhamdulillah baru sehari dia tak puasa.. hari pertama. Kekadang sahur dia munum susu sebotol je. Memang nampak susut sikit badan dia.


Putera kecik yang baru baik demam...


Our table... makan sikit2 jer... tak ghairah nak makan cam dulu2. Mummy cuma makan nasi arab dan butter prawn. Yang lain rasa sikit2 je




Sekarang ni hari2 nak ikat rambut dua tapi bukanikat semua, ikat sikit je kanan kiri... nak ke sekolah ke or kat rumah je tetap nakikat 2 toncet ni... Mummy rasa nak potong rambut dia paras shoulder je, tpai dia tak nak


Baru sekali anak bujang Mummy ni miss tarawih


Siapa lagi ... mesti lah me & partner

No comments:

Post a Comment