Friday, August 12, 2011

Dafiy - Episod Sepagi di Az-Zahrah Islamic Medical Center

Tengok je la gambar my little Prince Emmil Dafiy yang dah demam masuk hari ke4 ni... tak sempat nak bercerita... will be updated later (kalau sempat le...). Now rushing to Kastam Kelana Jaya, hopefully tak sangkut masa pegi dan balik.

On d way ke hospital... melepek je kat seat belakang

Pagi2 orang kat hospitak pun dah ramai. Nasib baik ada 4 orang doktor so tunggu tak sampai 30 minit dah dapat jumpa dengan doktor.


Lepas jumpa Dr, nak kena ambik darah dan  masuk air pulak. Nurse ni balut/bedung badan Dafiy dengan selimut biar dia tak meronta...


Whuaaaaaaaa... aduh sakit Mummy....


Ambik darah 2 tiub dan terus masukkan air.


Muka kelegaan lepas kena cucuk tpai dia sibuk nak bukak balutan kat tangan tu


Masuk sebotol air... tengok air tu jatuh setik demi setitik naik mengantuk Mummy....heheh


Dafiy pun sampia menguap2...


Layan games kat HP dulu dengan sebelah tangan


Nasib baik dia tak sibuk nak tarik2 salur getah tu




Akhirnya tertidur gak....


Tengok la bibik Dafiy tu, kering dan naik mengelupas. Sebab tu Dr masukkan air.


Mummy yang setia menunggu Dafiy


6 jenis ubat dalam botol dan 3 jenis ubat lain...

1 comment:

  1. harap dafiy cepat sembuh... nnt boleh main ngan echa ari sabtu neh

    ReplyDelete