Monday, August 8, 2011

Demam lagi...

My little hero Emmil Dafiy demam lagi. Malam minggu masa kat kampung daddy tu dah rasa badan dia dedar2 je. Batuk pun tak berhenti2. Siang semalam badan dah start panas tapi dia tetap aktif main2. Malam tadi badan dia betul2 panas sampai Mummy basahkan dengan towel lembab bagi turun panas. Pagi ni daddy jadi Mr Mama utk jaga Dafiy, petang ni Mummy pulak ambik turn jaga Dafiy. Cepat2 sembuh ye anak Mummy sayang.

1 comment:

  1. Echa dan Ayna pun baru baik demam. Cuma batuk dan selesema tak hilang lagi.

    ReplyDelete