Wednesday, August 10, 2011

Cuti berganti2

Minggu ni minggu utk mummy & daddy cuti berganti2 disebabkan Dafiy demam. Hari Isnin daddy cuti, Selasa mummy cuti,rabu daddy cuti lagi dan esok Khamis turn mummy cuti lagi. Harap2 esok Dafiy dah sembuh la. Dah masuk hari keempat dia demam, klu x sembuh gak pagi esok mmy bawak g buat blood test.Sekarang ni dia dah tidur leaps makan ubat, nasi makan sikit je semalam, hari ni dia Cuma minum susu dan makan honeystar je.

Ok la nak iron baju lak...n3 ni mummy buat guna iPad,tak reti lagi mana nak disable auto spell check Dan word guessing... Memandai je dia tukar word yang mmy nak tulis ni

4 comments:

  1. assalamualaikum...lamanya dafiy demam?smoga dia kembali sihat dan takde ape2....Amin..:-)

    ReplyDelete
  2. Kalaulah tak Mummynya atau Papanya yg jaga, siapalah lagi ya. Semoga cepat baik dan dpt beraya dgn penuh bahgia hendaknya.

    ReplyDelete
  3. Ummi - Wsalam... Ni 1st time Dafiy dmm lama
    mMirror - tq...Amin
    MSom - betul betul betul

    ReplyDelete