Saturday, August 20, 2011

Cepatlah raya!


Cepatlah raya hendaknya, selagi tak raya ni ada je benda yang nak dibeli... semalam lunch hour sempat lari (wah terrornya lari jer tu..) ke Alamanda. Cari tambahan baju anak2. Kan hari tu masa Sogo sales Mummy tak puas hati dengan hasil rembatan so 'terpaksalah' pergi lagi sekali. OKlah sales kat Parkson Alamanda, sebab orang tak ramai sangat dan apa yang nak dicari semua dapat. Settled. So tinggal beli baju melayu dan kasut anak2 je, tu part daddy la... huhuhu beria sakan shopping untuk anak2... mana untuk Mummy & Daddy yer...

Pagi ni nak ke Parkson lagi... hah yang ni betul2 'terpaksa' pergi sebab jeans Daniel cam ngam2 je, takut kejap pakai nanti dah tak muat, skirt dan jeans Dania pun ketat gak. Harap2 tak terjebak lagi beli benda2 lain... tak percaya ke?

No comments:

Post a Comment