Wednesday, January 20, 2010

Mari belajar karangan ...

Rasanya cikgu boleh demam klu dapat student cam ni ek...sampai 4 kali ulang buat karangan yg sama tapi salah jugak....oklah saya mau pigi lulu ya...hehhe..


5 comments:

  1. Apa ke bendanya kau punya n3 sekarang ni merapu2, kau ngantuk kat ofis ya?

    ReplyDelete
  2. Aku kadangkala pun rasa pelik... dulu tak pegi Tadika... kemudahan tak macam sekarang tapi jarang benar nak dengar studen form 4 tak tau baca... kat sekolah aku tak kurang 15 orang form 4 tak tau baca... nak salahkan siapa. Sekarang dah diwujudkan program Celik Huruf.PINCH

    ReplyDelete
  3. Yer ke Yin form 4 tak reti baca langsung...kalau darjah 4 tak reti baca tu mungkinlah...habis tu PMR dia jawab apa ek!!! Tp pad aku klu dah form 4 lemah cam tu parents tak payah paksa dan hantar anak2 tu ke sekolah biasa sebab mmg susah dia orang nak score (pada akulah), hantar je budak2 tu belajar kursus2 vokasional je...bidang tu pun boleh cerah masa depan gak

    ReplyDelete
  4. Selalunya kalau budak tak tau baca, cikgu le yg disalahkan. Tak boleh baca tak apa, asal boleh baca Fatihah dan boleh kira duit. Boleh jd taukey besarrr tu!

    ReplyDelete
  5. Ya kalau dah macam tu betul kata Gee,anta kat vokasional ke, kalau x pun tolong mak bapak g kebun ,tolong angkat nenas jangan macam Gee berat2 abah sorong basikal dia duduk "mentenkreng" atas nenas kalau x bagi dia nangis sampai abah mengalah, macam boss abah kata,masin betul mulut abah sekarang betul2 jadi boss.

    ReplyDelete