Thursday, January 7, 2010

Alahaiiiiiiiiiiiiiii

Alahai anak2ku...sekolah baru 4 hari si Daniel dah tertinggal botol air dan si Danish dah tertinggal pencil box kat sekolah. Sabar je laaaaaaaaaaaa. Harap2 esok adalah lagi barang2 tu kat sekolah!

8 comments:

  1. Sama la dgn anak MM pun.. aritu tertinggal botol susu dia.. satu malam merengek2.. Terus I telefon Cikgu dia suruh simpankan.. nasib baik ada lagi. Nak beli yg lain bukan tak boleh tapi kita kena disiplinkan mereka supaya lain kali jgn tinggal2 barang lagi. Kalau asik hilang beli.. hilang beli...nt jd habit plak.

    ReplyDelete
  2. Betul cakap korang... siHarith cuma 2 hari je nak bawak bekal... pastu dia kata dah pandai beli kat kantin. Kira duit syiling pun dah tau... hai parah... parah. Kalu boleh bekal air pun tak nak bawak.

    ReplyDelete
  3. alah tak glemer la gi sklah bawak bekal, ingat zaman ko dulu ke. tak kan le kat rumah, kat sekolah nak makan makanan yang sama aja. HARIS..... jangan nak bawak bekal, mintak duit belanja lebih2.

    ReplyDelete
  4. Hu allah "Anonymous" kok jadi batu api,elok bawak bekal dari rumah makanan terjamin masakannya,kat kantin tu silap2 keracunan nanti. Jangan dengar cakap Anonymous tu HARITH..........anak papa mesti dengar cakap papa kan3x...........

    ReplyDelete
  5. hahahhah Harith....esok mintak duit belanja pat papa RM10 sehari yea....nanti silap2 jadi ANAKKU SAZALi tau.....hehehehehe...kalau tak bawak bekal, at least bawak air ler...makanan boleh beli...air minum air bawak dari rumah ler...

    ReplyDelete
  6. Daniel dah jumpa botol air dia tapi pencil box si Danish tak dapat dikesan oleh radar....heheh. Semalam si Danish habiskan duit belanja dia beli playing card RM2. Nasib baik dia bawak bekal air... camana nak elak dr beli benda2 tak pekdah yer, keluar jer gate sekolah bersusun2 orang jual aiskrim, junkfood dan mainan...padahal punyelah besar banner DILARANG BERNIAGA ....

    ReplyDelete
  7. Ko ni apa lagi... yg dilarang la orang buat.. contoh DILARANG MEMBUANG SAMPAH DI SINI ..ko akan nampak sampah sarap di sekelilingnya papan tanda. Sepatutnya tuli...Dipersilakan peniaga2 pasar malam, pasar tani, supermarket, gedung membeli belah, penjual kereta, perabut, corelle dsb untuk berniaga di depan sekolah... mesti dia orang tak datang berniaga punya... percaya cakap aku.

    ReplyDelete
  8. camana nak berniaga tengok muka cikgu Bahrin garang tu......

    ReplyDelete