Tuesday, January 5, 2010

Door gifts

Musim cuti dah habis so musim org kahwin pun dah kurang sikit kut. Pagi2 ni masuk opis dapat door gifts dari member Mummy yang baru kahwin.


Door gifts ... agak apa ada dalam dia???


Taraaaaaaaaaa...ni dia...ada 5 items dlam beg tu... nak tau apa isi dia....


Gula2, sudu & garpu, calculator & pen, pedicure set dan smarties.

La ni macam2 kan orang bagi untuk door gift masa kahwin, klu dulu bagi bunga telor sebiji jer sudah dan untuk budak2 bagi gula2. Masa Mummy kahwin dulu main pukulrata jer budak2 ke orang tua ke semua dapat bunga telor jer. La ni benda yg kita tak terfikir pun ada orang bagi. Ya la masing2 nak cari kelainan agaknya. Yang pasti semakin nampak kelainan benda yang dibagi semakin banyaklah perbelanjaan kahwin tu kan... tapi kalau mampu apa salahnya. Mummy sudi menerimanya.....hihihih

1 comment:

  1. fuyoo..., baik punya gift, laptop pun ada dalam tu ke?

    ReplyDelete