Thursday, March 1, 2012

Emmil Dafiy - Back to School

Selepas cuti hujung tahun yang sangatttttttttttttttttt panjang, hari ni Dafiy kembali ke sekolah. Ya la orang lain cuti sebulan setengah je tapi Dafiy cuti tiga bulan setengah...hihih. Plan nak cutikan dia dari sekolah tahun ni tapi bila tengok hari2 kerja dia melayan iPad dan komputer berejam2 rasa risau la pulak, takut2 addicted. Pagi2 bangun tidur dia cari iPad dulu, dia lepaskan iPad tu masa dia mandi je kut. Sampai la malam nak tidur pun iPad kat tangan dia lagi. Si abang2 dan kakak2 kena pujuk2 dia kalau nak pinjam iPad tu, memang iPad Mummy dah jadi hakmilik kekal si Dafiy... kesian Mummy "i" dah hilang tinggal ada "pad" je melambak2 dalam laci..hihih

Ok Dafiy nak school ni. Mummyyyyyy x de duit belanja untuk Dafiy ke..macam kakak2 dan abang ke?

Actually tak officially daftar  lagi pun. Tu yang pakai seluar sekolah ngan baju bola je...(macam nak pegi ke sekolah sukan la pulak). Esok baru nak pergi bayar2 yuran dan beli baju sekolah.

Mummy tak dapat nak hantar Dafiy sebab ada meeting kat KL. Tapikan kalau Mummy yang hantar sure dia menanggis nak ikut  Mummy balik. Daddy kata Dafiy tak menanggis maa Daddy nak balik tapi muka sedih cam nak nanggis gak le...hihi. Sib baik anak jiran Mummy ada kat SmartReader gak, terus Dafiy main.

1 comment:

  1. dah tukar nama lom kat ipad tu..jadi hak milik kekal.ataupun pajakan 99 tahun.

    ReplyDelete