Tuesday, March 20, 2012

Good Widow a.k.a Janda Baik - Part IV

Aktiviti terakhir sebelum balik tu ada sukaneka untuk anak2 dan juga staff dan spouses. Layan je la ye.

4 wakil untuk acara sukaneka kanak2

Senyum sampai terteleng2 si Dafiy ni

Kan mummy dah kata, memang susah betul nak ambik gambar Danish  ni, bergambar pun cam terpaksa je

Danish - senyum dalam paksa


Kalau Daniel memang suka bergambar

Ok sebelum bersukan kita buat senaman dulu

Ok bengkokkan badan ke belakang

Yang ni tulang dah keras tak boleh nak bengkok kan badan dah

Ok tembak ke langit....apa kena si Daniel ni orang suruh tembak ke langit dia tembak ke tanah la pulak


Apalah si Dafiy ni, tak nak ambik bahagian la pulak


Chewah si Daniel ni, sebelah tangan je tu

Steady Danish....

Bawak bola tenis guna batang paip...jangan pegang bola tu nanti batal

Hutan2 dara di Janda Baik....camana tu!

Acara yang senang tapi susah...hihi...asyik masuk track orang sebelah je

Group Daniel & Dania dapat dapat no 3 sukaneka

Group Angah dapat no 2 sukaneka

Group we all dapat no 3 je sukaneka....hahahah

Survey2 chalet kat Janda Baik untuk next xtvt dengan suku sakat Mummy, tapi Mummy rasa Sg Congkak much more better dari Janda Baik ni la.




Along dah pandai ambik gambar syok sendiri....hihi..mesti dia perhati selalu Mummy ambik gambar cam ni...hihih


Air yang laju...


Walaupun tak hujan tapi air sungai kat sini agak laju compare dengan kat Sg Congkak


habis dah cuti2 ke Janda Baik....

2 comments:

  1. seronok ada aktiviti cam gini.. team building sekali dgn family day.. i like.. last wat gini tahun 2008. skrg Jabatan dah malas dah.. byk sgt budgetnya..

    ReplyDelete
  2. buat team building anak beranak je la Ayu.....leh jimat

    ReplyDelete