Tuesday, March 6, 2012

Photoshoot @ Office

Last week ada photoshoot kat opis Mummy. Nak letak dalam website company. Photoshoot rasminya sekejap je yang lamanya sesi foto gedix2 budak2 opis ni...(termasuk le Mummy...) hihihi




Ni cam posing untuk raya la pulak







Poster Ombak Rindu 3 .... Aaron Aziz sangkut kat trafic jam so tak dapat dia nak join sesi fotography ni, terpaksa la Mummy cari pelakon gantian sekejap...hihi. Jangan mara Dila.

1 comment:

  1. ok la tu kira dah boleh le jadi model sambilan...promosi tudung kat pasar malam ke...hehehe

    ReplyDelete