Thursday, March 8, 2012

101st Anniversary of International Women’s Day


Selamat Menyambut Hari Wanita kepada semua wanita di luar sana. Tema sambutan tahun ini adalah EVERY WOMAN COUNTSSemoga hari ini memberi kecerian kepada anda semua.

Tapi kan Mummy cam tak berapa nak ceria, Dafiy demam lagi. Batuk  Pagi tadi menanggis dan merayu2...Mummy jangan work, mummy jangan work...huhuhu...sedih tau .. tapi nak buat camana semalam Mummy dah cuti, hari ni kenalah kerja. Time tu Mummy rasa sangat2 jeles pada ibu2 yang jadi fulltime housewife dan boleh selalu berada disamping anak2....huhuhu.

2 comments:

  1. Selamat Hari Wanita Sedunia
    Untuk Mummy Gee dan semua wanita
    Yang berada di sini.

    ReplyDelete
  2. Sedihnya dgr cerita psl Dafiy tu...
    Moga dia cepat sembuh.

    ReplyDelete