Tuesday, March 6, 2012

HAPPY WORKING!

Sebelum tidur malam tadi dah set  in my mind esok nak mengembirakan diri. Tak nak moody2.... hari ni anak2 start exam. Semoga anak2 Mummy diterangkan hati dan dapat menjawab soalah dengan mudah. Banyak kali Mummy pesan, jangan lupa baca doa sebelum menjawab soalan.


Pagi tadi Mummy goreng mee untuk breakfast tapi tengah2 goreng mee so Danish mintak nasi goreng la pulak, so gorengkan juga la.


Sebelum gi kerja tengok cucu2 Mummy yang 2 ekor tu. Rabbit Daniel masih lagi bernyawa selepas cukup sebulan berada dibela. 


Bekalan untuk breakfast pagi ni, nasi goreng, sambal udang dan ikan masin. RM?


Keluar rumah dengan Bismillah.... Ceria dan gumbira je kan Mummy hari ni... semalam mood memang ke laut la... dari awal pagi banyak benda yang tak kena je, kat opis pulak ada mamat2 yang nak ber'ague' dengan   Mummy so memang kena la dia orang semalam... 

3 comments:

  1. Cutenya cucu2 Mummy tu... rasa mcm nk dukung2 je.

    ReplyDelete
  2. pagi ni pakai tudung baru ariani mesti le kena ceria....

    ReplyDelete
  3. Kak Kay - tudung tu beli dah lama la, hujung tahun lepas

    MMirror - memang cute2 sebab nanny nya cun dan vogue....kikiki

    ReplyDelete