Sunday, July 22, 2012

Cerita 2 Ramadhan 1433

2 Ramadhan 1433 (Ahad) - Hari ni Mummy buat OPS WARdrobe. Nak mengemas almari anak2 yang dah cam tongkang selepas karam....hihihi.


Ini bukan Ninja Turtle ye, tapi Mummy ni memang alegic dengan habuk. Cepat jer mata dan hidung akan gatal dan lepas tu sure selesema dan hingus meleleh2. 

Almari kat bilik Dania sebelum Mummy kemas. Hari ni sempat kemas almari Daniel, Danish dan Dania jer. Mummy, Daddy dan Dafiy punye tunggu minggu depan la.


Ayam masak lemak cili api dan sup ayam

Sawi jepun goreng dan pajeri terong (pajeri ni Daddy beli kat PaRam)

Dania request udang dan sotong goreng tepong lagi

Tepong pelita beli kat PaRAM - ini kegemaran Danish


Dari sebelum puasa nak buat agar2 cendol, baru hari ni terlaksanan. Amacam tergoda tak? Ni kalau makan tengahari2 panas terik ni... nyaman jer lalu kat anak tekak

No comments:

Post a Comment