Saturday, July 28, 2012

Cerita 7 Ramadhan

Cepat sungguh masa berlalu, dalam tak sedar dah seminggu kita berpuasa. Idea nak  masak pun semakin hari semakin blurrrr. Keinginan nak ke PaRam pun tak de. So masak je la simple2


Menu berbuka 7 Ramadhan.... hari ni Daddy pergi PaRam setakat beli air kelapa dan air tebu je.

Masak tauchu ikan kerisi.... 

Kerabu auge + kacang botol

Sup ayam

Lama dah tak goreng tauhu ngan tempe cicah sambal kicap....

Setakat telor goreng ngan ikan masin pun nak masuk blog gak...hehehe

Alhamdulillah tahap kesihatan Yin bertambah baik. Dia masih MC hingga bulan 10.  Tiap2 hari kalau tak call dia Mummy akan chat bila dia on9 FB. Mummy doa semoga dengan keberkatan bulan Ramadhan ni Yin akan pulih sepenuhnya.



1 comment:

  1. Muga Yin dpt sembuh spenuhnya sblum menjelang fajar syawal....Insyallah....doa kami se keluarga de Plbh Klang

    ReplyDelete