Thursday, July 26, 2012

Happy Birthday Daddy!


26 Julai 2012 (Khamis) - Happy birthday untuk ex-boyfriend dan ex-tunang tersayang yang sekarang dah jadi roomate a.k.a my soulmate. Semoga menjadi insan yang beriman, dipanjangkan usia, diluaskan pintu rezeki, diberikan kesihatan yang baik, sentiasa dilimpahi rahmat dariNya dan terus menjadi suami dan daddy yang baik kepada kami semua. Puasa2 ni tak adalah nak celebrate birthday kat mana2 pun. Cuma Sabtu ni Mummy plan nak buat majlis buka puasa untuk adik beradik yang ada kat KL ni, so kira iftar merangkap birthday daddy la.

My Love For You, Grows And Grows
With Each Passing Year
Happy Birthday To The Love Of My Life
Happy Birthday My Dear Husband!



Small gift dari Mummy untuk Daddy sebagai tanda ingatan

juga sekeping card....

Juga selamat harijadi untuk Kakak Mummy si YB Bukit Mutiara yang celebrate bday dia hari ni gak. Happy birthday Som. 

2 comments: