Sunday, October 23, 2011

I likeeeeeeeeeee

Banyak2 kek ada dua jenis kek je yang Mummy suka makan, kek chocolat berani mati dan kek pelangi petang. Malam sabtu lepas Mummy buat dua2 kek, buat ole2 balik kampung daddy. Mummy tinggalkan sikit kek pelangi kat rumah.

Sepotong kek dan secawan teh-o kurang manis hidangan minum petang tadi. Cantik tak corak kek pelangi petang Mummy ni? Pinggan dan cawan yang Mummy gunkan pun cantik kan? hehehhehe......

Ada adunan lebih so Mummy bubuh dalam paper cup....

Kek ni sangat2 gebussssssss

Kali ni kek pelangi Mummy ni Mummy letak orange essence dan sunquick sikit so kira jadi  kek butter perasa oren la...

3 comments:

  1. salam mummy nampak menarik..dpt makan pasti lagi sedap. Pelangi nya tu menarik dan cantik

    ReplyDelete
  2. gee, buatkan le aku sebiji, bakar biar garing2, [geseng sikit]pun tak pe... nanti aku ambik kat opis ko...kira harga sedara je la ye..

    ReplyDelete
  3. Lina - cantik dan sedap...hihih
    Kak Kay - nantilah bila free kita buatkan utk awak, free je tapi kena ambik kat rumah sbb opis kitadah pindah bukan kat area mines lagi.

    ReplyDelete