Saturday, October 1, 2011

Muffin Labu

Ada labu baki masak lemak cili api kelmarin, so sebelum labu tu busuk Mummy sempat transformkan jadi muffin tengahari tadi. Sebelum tu ingatkan nak buat puding labu cam kat blog Citarasawan, tapi terbantut lah pulak project sebab tak jumpa cari agar2 yang Mummy beli semalam.... huhuh... 

Saja je Mummy buat dua version muffin ni, sat kosong dan lagi satu Mummy letak choc chip

Satu adunan ni dapat hampir 40 cups...  bagi sikit jiran kiri kanan

Naik gebus je kan..... Muffin labu ni rasa lemak2 manis je

No comments:

Post a Comment