Tuesday, October 11, 2011

Excuse me...


Batuk, sakit dan gatal tekak. Itu yang Mummy rasakan sekarang. Rasa camp letih sebab batuk, bila batuk perut pun rasa senak. Lepas anak2 nak elok sikit dari demam turn Mummy pulak yang cam nak demam pulak ni. Hingus pun dah start meleleh je. Mummy rasa memang tengah musim kut sekarang ni orang demam dan batuk, kat opis Mummy pun ramai yang demam dan batuk, kira sam bersahut-sahutan je la kalau time batuk kat opis ni...

No comments:

Post a Comment