Friday, October 21, 2011

Bukan lupa tapi tak ingat!

Apa bezanya lupa ngan tak ingat ye? Bukan sama je ke.... ni hah Mummy nak cerita, pagi ni Mummy tertinggal notebook kat rumah. Masa on d way ke opis time jalan sesak (sebab ada accident) baru le terperasan beg notebook Mummy tak de pun dalam kereta... Rasanya tadi masa nak keluar Mummy dah dokong beg tu, pas tu ambik beg anak2 untuk hantar ke transit, capai handbeg dan ambik beg bekal. Tak tau le bila masa Mummy letak semula beg notebook tu kat sofa...


Nak balik semula malas sebab dah terlepas u-turn, so calling2 la Daddy... dia keluar lewat sikit pagi ni sebab nak terus gi meeting kat Putrajaya, so Mummy paksa dia hantar dulu notebook ke opis Mummy.... ni tengah tunggu dia hantar notebook la.... sekarang ni Mummy guna notebook extra kat opis ni, tapi Mummy tak suka sebab document2 dna files semua dalam notebook dan external hardisk dna external hardisk pun ada dalam beg notebook juga... camana nak buat kerja....hihihi 

2 comments:

  1. umpama pisau memotong getah tertinggal kat umah kea...atau apa

    ReplyDelete
  2. kan keja ko nyain2 je.apa org anta kertas ko sign je.senang gitu.jangan poning2 kepalo

    ReplyDelete