Monday, October 10, 2011

Kerja separuh hati...

Badan ada di opis tapi fikrian asyik terbang teringatkan Dafiy yang belum betul2 sihat lagi. Walua pun demam dia dah beransur hilang tapi nampak dia tak betul2 ceria lagi. Mata dia layu je... hari ni dia nak pegi sekolah, itu pun mungkin sebab Daddy lepas belikan di beg ben-10 dan sebelum tu Mummy belikan color dan pencil Ben-10 gak... 


Baru je lepas call taska, pengasuh kata Dafiy dah tidur. Mummy rasa mesti dia rasa tak sedap badan lagi tu kalau tak sure dia belum tidur lagi. Mummy doakan Dafiy cepat sembuh dan ceria  cam biasa ye.


Happy happy face Dafiy... tetiba rasa rindu  pulak la kat budah ni  walau baru tinggalkan dia dalam 6-7 jam... hari ni kul 5pm Mummy nak chan chin chow....

3 comments:

  1. alilooo...cayang Dafiy...demam ye, anak Kak Amie yang bongsu pun demam gak...tapi nak sekolah gak...

    ReplyDelete
  2. Semoga Daffy cepat sembuh...Insyaallah.

    ReplyDelete
  3. banyak patung-patung, he...

    ReplyDelete