Monday, October 3, 2011

Strawberry, bluberry ke blackberry?

Nampak cam manis je strawberry ni kan? Nampak fresh betulll

Nokia e71 yang Mummy guna dua tahun lebih dah mula meragam... hari ni langsung tak boleh nak charge.... huhuhu. Lunch hour ni nak try gi kedai telefon nak tengok samada problem dengan telefon ke dengan bateri. Harap2 problem bateri je la.. Mummy dah terbiasa guna E71 ni... so far ok je.. Nak layan internet pun ok je...

Haruskan E71 ditukar pada iPhone ni atauuuu


si hitam manis blackberry?

Mana satu nak beli ek? Emm kalau tak beli tak boleh ke, kut2 ada orang nak bagi hadiah ke.. atau Mummy menang cabutan bertuah apa2 ke....



2 comments: