Tuesday, October 4, 2011

Demam lagi...

Baru minggu lepas Dania & Dafiy demam, minggu ni dah demam semula, dugaan dan cabaran betul kan. Dania malam tadi dua tiga kali bangun sebab muntah. Kesian pulak nak hantar gak diaorang ke sekolah.

Mummy nak ambik EL lagi segan la pulak sebab last week dah ambik EL. So last choice angkut la dia orang dua beradik ke opis. 

Dania tidur kat surau opis , dafiy layan ipad je la... janji tak kacau Mummy nak buat kerja dan Mummy boleh monitor demam dia orang oklah....

5 comments:

  1. selimut yang dania pakai tu kan dah digunakan 6 tahun warna pun dah pudar tapi punya la dia sayang selimut tu, Mummy dah belikan selimut lainpun tetap dicarinya selimut ni. Selimut ni kakak Mummy yang bagi. Kalau kita cuci sanggup dia ulang alik ke ampaian nak tengok selimut ni dah kering ke belum...

    ReplyDelete
  2. akk xbawak g hospital ke... sebab berulang demam, rsau lain pula....

    ReplyDelete
  3. kerap betul si dafiy n dania ni demam.....dah gi klinik ke hospital ker...cuba tanda kat kalender...selang berapa minggu demam dia berulang. ni mesti antibiotik tak habis makan ni...demam dah baik tapi antibiotik kena habiskan tau...hehee

    ReplyDelete
  4. best gak kan boleh bawak anak gi opis, tempat pun selesa, dulu2 mak n abah bawak kita gi opis gak [eh eh bukan opis] kebun,berperang ngan nyamuk lagi...huhuhu..

    ReplyDelete