Thursday, March 24, 2011

Patah tumbuh hilang berganti...


Silver Kodak camera Mummy yang hilang sudah ada pengganti. Walau dah ada pengganti Mummy tetap mengharap Mummy dapat semula camera tu dengan gamabr2 dalam memory card di...huhuhu. Oklah semalam ternampak kat paper ada promotion camera so balik kerja Mummy terjah kedai camera la kejap. Sebelum tu gi money changer dulu tukar baki duit rial yang ada, so target Mummy kos utk beli camera ni tak boleh lebih dari nilai duit rial yang Mummy nak tukar tu.

So finally Mummy amik camera Nikon CoolPix S3100... camera kecik dan senang nak amik gambar. Oklah tu, bukan Mummy nak jadi pro photographer pun sampai nak kena beli camera harga ribu raban ngan lens sebesar belalai gajah tu... memory card 8GB tu... Tak habis mengaji lagi camera ni, so for the time being set ke auto je la... nanti ada masa Mummy baca la kitab manual dia bagi tu.. heheh


Pink tu.. heheh, agak2 Daddy sanggup tak nak guna camera Mummy ni bawak gi mana2? Actually warna2 camera model ni sangat2 cantik sampai Mummy rambang mata, ada purple, red, black, blue, pink, yellow and silver


Nipis dan ringan sebab guna rechargeable li-ion battery

4 comments:

  1. Lina - memang sangat2 cantik camera itu... hehhe

    ReplyDelete
  2. Akak brapa riban ni...ala comeinya pink...nak beli lain nak kena tunggu olympus ni hilang atau rosak dulu...

    ReplyDelete
  3. Alida - kalau ribu raban akak tak mampu beli. Kat news paper semalam ada iklan start promosi, RM488.. lepas kenyit2 mata kat salesman tu dapat le RM460.. tambah display protector RM25 .. RM485

    ReplyDelete