Friday, March 18, 2011

Istanbul - Madinah - Mekah (Part VI)

Tak habis lagi dengan tajuk n3 yang sama ya puan2... kalau bosan tu, apa lagi tekan je lah X kat atas nu, tapi kalau nak layan gak apa salahnye...


N3 kali ni masa kat melawat ke Muzeum (Exibition of The Two Holy Mosques Architecture) yang menyimpan khazanah architecture dari Masjidil Haram dan Masjid Nabawi.


Muzium kesenian...

Amik dulu air zamzam sebelum masuk melawat2...


Kat pintu masuk muzium

 
 
 

 
Casing hajaratulaswad


 


 

 
Hehehe berkilatnye....
 
Kat belakang tu dulu digunakan untuk menaikkan air dari telaga zamzam

No comments:

Post a Comment