Monday, March 21, 2011

Istanbul - Madinah - Mekah (Part X)

Kami pergi ke kilang kulit... so sesiapa yang iman senipis kulit bawang dinasihatkan jangan datang ke sini... sure akan kecundang dengan penjual yang sangat pandai berkata2 dan memujuk rayu..... huhuhu.


Kat entrance Tol & Ar

Cuaca sejuk2 bila sampai kat kilang tu dijamu dulu ngan hot apple tea (sangat2 sedap) dan ada fesyen show lagi.





Yang kat belakang tu semua jaket2 kulit... harga???


Winter coat yang sangat2 cun dan softtttttttt. Harga 480 jerrrr......(tapi 480 USD la bukan RM...heheh).

Pakcik kat atas ni la yang berjaya menjebakkan Daddy & Mummy menambahkan pelaburan kat Visa... terbeli gak jacket dan belt untuk daddy dan handbag untuk Mummy... huhuhu

Daddy dengan jacket barunye... terus pakai tu.... topi tu dapat free sebab dahbeli barang2 lain


My new handbag...

Group photo...

3 comments:

  1. Nape ko x belikan aku jacket kulit.leh aku pakai wat montoran

    ReplyDelete
  2. mama janet, tunggu lah nanti aku pegi sana aku belikan jaket kulit tu , ko nak berapa 2 ke 3 helai,nak warna pe...kah kah kah..

    ReplyDelete
  3. nak pinjam beg ...baruuuuuu

    ReplyDelete