Friday, August 17, 2012

Bukan kuih tunjuk2 tau!


Hasil dari Mummy Gee's small kitchen.... heheh. Biskut2 raya yang Mummy buat setiap tahun almost sama je. Abaikan sebekas tart nenas dan rempeyek dalam balang tu yer, yang itu dah sah2lah Mummy bei jer... rempeyek order kat kakak Mummy Datin S, tart nenas tu si Danish yang beria nak makan, bila Mumy dah beli dia makan seketul jer...huhuuh

Tahun ni Mummy buat 6 jenis cookies je. Oklah daripada tak ada kan.... 

Almond London versi Panahan Cinta dan cornflakes chocolate (nama glamour Almond Rocher)

Crunchy chocolate chips & peanut buatter cookies

Biskut kelapa & biskut nestum. Comel tak rama2 Mummy... jangan lupa kalau rama2 asyik datang kat rumah uols masa raya nanti, itu maknya ramai tamu on d way nak datang. So siap2 la juadah apa yang patut..heheh


2 comments:

  1. Selamat Hari Raya maaf zahir batin untuk Mummy Gee, suami dan anak-anak.

    ReplyDelete
  2. Tak sanggup nak tengok.. sbb amat menjelouskan saya. Cantik2 semua kuih Mummy. Kuih saya semua dah abis dimakan masa ramadhan...:D (sbb terlampau sedap..:P). Raya nt nampak gayanya kami cuma hidangkan air sejuk ngan gula2 je...haha.

    ReplyDelete