Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru 2011


Selamat Tahun Baru 2011 untuk semua saudara mara, kawan-kawan, opismates dan pembaca blog Mummy ni. Semoga tahun ini membawa kejayaan yang lebih cemerlang dan apa2 yang kita lakukan ditahun ni lebih baik dari yang kita lakukan ditahun lalu.

Selamat Hali Lahir juga kepada yang menyambut hari ulang tahun kelahiran hari ni terutamanya kepada kakak Mummy, Datin S yang sekarang sedang cuti2 Malaysia dengan anak2nye di Blue Lagoon PD.

Apa program tahun baru ni? Lepas breakfast ni Mummy nak balik kg Daddy dan petangnya balik semula ke KL.  Malam ni Mummy dan jiran2 buat BBQ street party... program pertama ditahun 2011 di kawasan kejiranan Mummy, hujung2 tahun ni few jiran baru masuk rumah so bolehlah kenal2 ngan jiran2 baru dan jumpa jiran2 sedia ada, nama jer jiran tapi kalau hari2 biasa masing2 sibuk dengan kerja tak sempat nak sembang ngan jiran2 walaupuh rumah sama lorong. Ok jiran2ku kita jumpa malam ni ye (macamlah jiran2 Mummy tau kewujudan blog ni... hehheeh). Tengah fikir nak bawak apa malam ni? emmm nak masak2 sendiri tak sempat sebab balik kg, rasa2nya order 'lempeng omputih' je la senang....

1 comment: