Monday, January 24, 2011

Kau kunci cintaku....

n3 langsung tak ada kaitan ngan kunci2 cinta cintun...
Cam biasa datang awal ke opis, dan sampai b4 8am lagi... biasalah sampai awal surelah orang pertama kan... lepas swipe card tolak pintu kayu tapi tak terbukak ... confirm memang ada mamat yang dah tertekan tombol pintu ... pintu kayu tu tak pernah berkunci pun, selalu cuma kunci kan gril dan mangga je, lagi pun dah ada access card pun buat apa nak kunci banyak2.... Masalahnya Mummy tak pernah ada pun kunci pintu kayu tu... pas tu call le orang yang Mummy rasa ada kunci.... time ni la bateri hp dah nak kong.... heheh... so nak buat apa lagi.. gi lak breakfast dulu...

Dah lepas pekena meehoon goreng pun tak ada umat laian lagi yg dtg opis ni... tunggu je la apa nak buat...

Fadhil Gyver cuba nak tunjuk skill bukak pintu ni... tapi sayang tak berjaya pun... hehehe... tak pe la at least dia try gak kan...

Muka cam tak tension je pun!!! Biasalah Mummy ni kan orang yang tak berapa pandai nak marah... hahaha...boleh gitu?

Almost  tunggu 45 minit baru dapat masuk opis....huhuhu...

Nasib baik kegeraman dan kemarahan dilegakan dengan 2 bekas jelly kelapa yang sejuk niiiiiii

1 comment:

  1. sebenonya suka tertinggal kunci.leh lepak2 kat kantin dulu.Ada alasan

    ReplyDelete