Monday, January 3, 2011

1st Day School 2011

03/01/2011 (Isnin) - Salam semua. Kerja ke hari ni? Mummy rasa ramai parents yang ambik cuti especially yang ada anak masuk darjah 1, form 1 or tadika. Hari ni pun Mummy cuti lagi. Bisalah hari pertama sekolah, nak hantar sendiri anak2 sampai ke depan sekolah (kalau boleh nak hantar sampai masuk kelas lagi.. heheh).

Get ready nak gi sekolah agama

Sama macho sama hensem... heheh... biasalah puji anak sendiri...

My lil princess Dania... kat tadika lagi setahun... next year baru masuk darjah 1. Tak tau la apa lagi cikgu nak ajar dia... baca dah lancar, so kena belajar buat karangan kut...heheh 

Jelingan maut anak dara Mummy

Danny & Danish... darjah 3 dan 2

Hari ni Mummy jadi supir sepenuh masa.... 7.20am hantar Danny & Danish ke kelas agama. 8.00am hantar Dania ke SmartReader. 10.30am jemput Danny & Danish balik sekolah agama. Kul 11.15am jemput Dania balik Smart Reader. Kul 1.00am hantar Danny & Danish ke sekolah kebangsaan... petang Daddy yang jemput dia orang balik sekolah kebangsaan...

Co-pilot Mummy... belum mandi pun dia dah menyibuk nak ikut hantar abang2 dan kakaknya

2 comments: