Friday, January 7, 2011

Weekend oh weekend

yeyeye dah hari Jumaat. Untuk orang2 yang stress menempuh jam tiap pagi dan petang dalam minggu ni mungkin boleh tarik nafas lega sikit... sebab dapat off 2 hari. So cuti dua hari ni bolehlah urut2 sikit kaki yang cramp tu (kes kalau keta manual la....). Tapi walau pun cuti banyak gak xtvt Mummy nak buat kan...


Malam ni ada xtvt makan2 kat Steamboat Antarabangsa untuk staff & family. Jamuan untuk staff yang berhenti, kira farewell party la. Biasalah opis Mummy ni klu xtvt makan2 untuk staff sure boleh bawak spouse dan anak2... bibik pun bawak gak ... hahaah

Sabtu pagi ada xtvt gotong royong kat D7. Lepas zohor Mummy ada hi-tea kat Holiday Villa Subang Jaya, reunion ngan gang2 UTM dulu. Pegi ngan Daddy je, anak2 tinggal rumah. Excited nak jumpa kawan2 lama ni... yang pasti masing2 memang dah banyak berubah... heheh. Balik dari hi-tea nak singgah ke Flea Market a.k.a carboot sales kat MAEPS Mardi... dengarnya banyak barang2 menarik kat situHari Ahad pulak cousin Mummy buat kenduri kahwin untuk anak dia kat Puchong Perdana... bolehlah jumpa sepupu2, makcik2 dan suku sakat Mummy nanti.



Emmm nama je cuti kan tapi xtvt dan itinerary dah siap ni.... hehhe. Oklah tunggu N3 untuk semua xtvt Mummy tu yer...

2 comments:

  1. wah banyaknya makan... hehehehe... jumpa di puchong perdana hari ahad ni ye...

    ReplyDelete
  2. Dinner kat Bangi Village bila Gee, dah bertukar tahun ni....

    ReplyDelete