Monday, January 10, 2011

X-ISK Reunion... Memang happening!

N3 tertunggak lagi....


08/01/2011 (Sabtu) - Hari yang ditunggu2 dah tiba... tak sabar2 nak jumpa kawan2 lama zaman muda belia masa kat UTM dulu. Lokasi perjumpaan Palm Terrace Cafe, Holiday Villa Subang Jaya. Pukul 11.30am Mummy dah siap2 nak pegi, tinggal tunggu Daddy besiap je, pagi tu Daddy sibuk dengan xtvt gotong royong taman la pulak.


Pukul 12:30pm baru Mummy bertolak... jalan jam la pulak, so sampai ke Holiday Villa almost 1.30pm... Malas nak ceritalah, uols layan jer la pics ni yer...

Ready to go...

Mr driver yg setia menemani isteri bersosial ngan kawan2 lama walaupun demam... heheh... anak2 tinggal rumah ye

Lokasi perjumpaan...

Mumzie  gang pompuan pertama yg sampai... pas tu baru Mummy, Zai, Rahmah, Acik, Lizah & Ruby

Sebelum gang2 yang lain sampai jom kita terjah apa menu yang ada... emmm macam2 ada.. dah jumpa kawan2 ni makan pun dah jatuh nombor dua la.

 
 
 


ex-ISK a.k.a Integrasi Sains Komputer


Mak2 dara... Lizah. Mummy & Hjh Mumzie

Anak sapa la tu yang tumpang posing?

Kesian Daddy, masa ni dia tak berapa sihat demam ngan selsema tapi dia datang gak temankan Mummy. Aircond kat cafe ni terlalulah sejuknye, memang dia tak selesa. Last lepas solat zohor dia tidur kat surau sampai la nak balik


Mummy & Zai


Apasal Zainul sampai tertidur tu???


happy together.... "Three Stooges"... Achik, Mummy & Mumzie. Terkonang zaman dolu2... hari2 dapat surat layang yg diletakkan dlm letterbox kat makmal komputer.... so sweeet untuk dikenang

Gambar ni cilok dari FB Suhaimi... nak gelak 367x tengok gambar  mamat dua orang ni gambar longkang tu...apa lah motif dia orang.... masing2 pakai jeans ketat tu...

Lizah janganlah marah ye, muka u separuh jer... marah anak si Zai sebab dia yg amik gambar ni... heheh

Ruby & Mr Hubby... sedondon tu...

Masing2 dah jadi orang2 besar...

Muka mamat dua orang ni memang tak berubah....

Tokoh2 korporat ni...heheh

With Lizah & PCK



 
Rahmah & Lizah, both of them pernah jadi roomate Mummy masa kat kampus

Gents only!

Ladies only!


Cameraman bertugas dari pelbagai akhbar dan TV dengan aksi masing2...


All together... group photo...

Apa2 pun memang sangat2 happy dapat jumpa dengan kawan2 lama... hope our next xtvt dapat dijalankan dengan segera...

Senarai kehadiran... tengok tu nama kat No. 7 ... hehhe... tunggu senarai penuh dari Pn Organiser a.k.a Achik a.k.a Shila untuk update senarai kehadiran....

1 comment:

  1. Phua Chu Kiang tu ingatkan pelakon jenaka dari Spore tu. Tentu best jumpa kawan lama yeeee!

    ReplyDelete