Monday, January 10, 2011

Sinetron

Salam & good morning. Minggu yang baru dengan semangat kerja yang baru.. nomore monday blues ok... banyak n3 nak buat tapi apakan daya USB cable untuk camera Mummy dha hilang, tak taulah mana peginye, penat dah gelidah bilik Mummy dan bilik anak2 tapi tak jumpa gak, ni lunch hour baru nak pi beli. Mummy ni biasalah klu buat n3 mesti nak yang ada gambar warna-warni baru meriah. So sebelum terlupa baik Mummy senarikan dulu tajuk2 sinetron yang akan yang akan dibuat nanti.... tunggu ye!
- Gotong Royong D7
- x-isk reunion @ Holiday Villa Subang Jaya
- Hunting @ Flea Market MAEPS MARDI
- Umbut kelapa vs mangga kampung
- Death By Chocolate Cake
- Kenduri Kahwin @ Puchong Perdana

Korang tunggu la n3 Mummy nanti yer.... ada orang yang tak dapat nak joint kenduri kahwin rumah sepupu Mummy kat Puchong tu tak sabar2 nak tengok gambar2 kita orang kat sana, especially gambar dua orang makcik Mummy tu...

1 comment:

  1. Rasa2 sinetron umbut kelapa vs mangga kampung tu sangat menarik kot.Tungguuuuuuuuuuuuu...

    ReplyDelete